GALLARDO HOUSE - VALLEY HOUSE​

Location: Valle de los Chillos - Ecuador
Client: Private
Area: 1450m2
Year: 2015

The house is composed of two blocks, one that contains the social spaces and the second which contains the private spaces. The link between these two blocks are the communal areas. The house is connected by a main axis that functions as the main circulation and ends with social areas for the family.

The objective was to incorporate a garden between the two main volumes in order to gain daylight and natural ventilation.

AXO VIEW

PROGRAM                                                           CIRCULATION                                                 GREEN AREAS

LEVEL 1                                                                                                                   LEVEL 2

26-GALLARDOCV2018.jpg
26-GALLARDOCV2018.jpg
26-GALLARDOCV2018.jpg
GALLARDOCV5.jpg
GALLARDOCV5.jpg